Kardeş Belediyemiz Esenler Belediyesi İlçemizi Ziyaret Etti PDF Yazdır E-posta

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU ve ekibi Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Nazım MAVİŞ ile birlikte Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Şefik Çakıcının Kale bağı tesislerinde hazırlatmış olduğu öğle yemeği ikramından sonra Durağan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Kılıçaslan’ı makamında ziyaret ettiler. Boyabat ve Durağan ziyaretleri tamamlandıktan sonra İlçe başkanları ile birlikte tüm ekip Saraydüzü İlçemizi ziyaret etmek üzere ilçemize teşrif ettiler.

Saraydüzü Belediye Binasının önünde Belediye Personeli ve Belediye meclis üyeleri Esenler Belediyesi’nin Protokolünü karşılayarak belediye binasında Belediye Başkanı Hasan Peker’in makamına çıkarak ilçemizin kültürü tarihi ve coğrafi yapısını hakkında bilgilendirildi. Belediye Başkanımız Hasan Peker tarafından İlçemizdeki faaliyetler sunuldu ve talepler dile getirildi.

Daha sonra ilçemizin kültürü, tarihi olan çemberi ilçemizin pirinç ’ini ve ilçemizi tanıtan el kitapçığını taktim edildi. Ve ilçemiz sınırlarına komşu olan Kızıl oluk yaylasına gidilerek Esenler Belediyesi Protokolüne Sırık kebabı pirinç pilavı ve Saraydüzü incir uyuşturması ikram edildi. Nə vaxtsa bazarda digər bukmeker kontorlarının bütün təkliflərini bloklayan inhisarçı bukmeker kontoru peyda olacaq və bir şey mənə bunun olacağını söyləyir. mostbet-az90-giris.com çünki şirkətin ən yüksək əmsallar və böyük limitlər təqdim etməklə digər bukmeker kontorlarından nə qədər fərqləndiyi artıq aydındır.

manzara4