Akbelen Köyü İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmaları PDF Yazdır E-posta

Akbelen köyümüzden Av.Mahmut SAVAŞ beyefendinin maddi destekleri, Akbelen Köy Muhtarlığı,Saraydüzü Kaymakamlığı ve Sinop İl Özel İdaresi'nin destekleri ile 21 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı. 2.5 km.lik sert zeminde eskavatör vasıtasıyla devam eden çalışmaları Saraydüzü Kaymakamı Yusuf ÖZBEY;Belediye Başkanı Hasan PEKER ve Akbelen Muhtarı Yetiş AYYILDIZ ile birlikte inceledi.

The Indian government has legalised lotteries in the country, and this is a good news for people who want to play India lottery online. Play India lottery online is run by the state governments, and they are allowed to have their own lottery schemes. These schemes are not limited to just one state, but can be across multiple states as well.

kis