Çalışmalar Devam Ediyor PDF Yazdır E-posta

İlçemiz İller Bankası tarafından ihale edilip yüklenici Maş İnş. Firmasınca yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi; kanalizasyon şebeke hattı ile yağmur suyu deşarjı şebeke hattı yapımını İller bankasından gelen yetkililerle ve Şantiye Şefi Tayyar bey ile yerinde inceleme yaparak istişarelerde bulunuldu.

İnşaat faaliyetleri nedeniyle ilçemiz merkezindeki yolların bozulup çamur olması kaçınılmaz olması nedeniyle sıkıntıların en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.

Halkımızın göstermiş olduğu anlayışa teşekkür ederim.

Looking for bride abroad? Best websites with ukrainian women chat for online dating. Find your love now. Best Ukrainian dating site.

sarayduzu