Başkan Peker'den 23 Nisan mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Peker mesajında,” Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 99. Yaşına girmiştir. İşgallere ve bölünmeye karşı tüm imkanlar seferber edilerek elde edilen zafer sonrası çocuklarımıza armağan edilen bu günün ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 99’uncu Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Bağımsızlık mücadelesinin verildiği günlerde, millet iradesi ve birlikte hareket etme ruhunun tezahürü olan mücadele örnek teşkil etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

manzara4