Katı Atık Bertaraf Tesisine Başlıyoruz PDF Yazdır E-posta

İller Bankası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Durağan-Saraydüzü-Boyabat Belediyeleri Katı Atık Bertaraf Tesisi İnşaatı (ÇÖP) YER TESLİMİNİ;AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanımız Uğur Giresun, Boyabat Belediye Başkanımız Sn. Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanımız Sn Ahmet Kılıçaslan,AK Parti Boyabat İlçe Başkanımız Sn. Ferhat Yıldız, ve Yüklenici Firma Burka Yapı Enerji San. ve Tic. A.Ş. Temsilcisi Sn. Fikret Tevfik Cengiz'in katılımıyla gerçekleştirdik.

Hasan Peker Konuyla ilgili yaptığı açıklamada "26.741.170,00 TL. maliyet bedeli, 550 Gün süresi olan dev projeyi, yöreye kazandırmak biz belediye başkanları için ayrı bir gururdur. Biz çalışacağız Saraydüzü kazanacak. Hep birlikte Sinop kazanacak inşaAllah." dedi

mod_vvisit_counterToplam1320553

beledyie