BAŞKAN PEKER'İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız Hasan PEKER 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı. Başkan Hasan PEKER mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu günün, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bütünleşmemiz ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır.

Bilgi çağı olarak nitelendirilen çağımızda, ülke kalkınmasını sağlayacak olan gençlerimizin, modern çağın gereklerine uygun olarak yetiştirilmesi için, bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz.

Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ve topluma faydalı, içinde vatan sevgisi taşıyan, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri ise en büyük temennimizdir. Çünkü bu millet, dünya üzerindeki varlığını, vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan özelliğine borçludur.

Bizler gençliğimize güveniyoruz. Ülkesinin menfaatlerini, birliğini, beraberliğini en iyi şekilde koruyacaklarından şüphemiz asla yoktur.

Bu günün gençlerinin, yarının daha büyük Türkiye’sini kuracaklarına olan inancımla, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

sarayduzu