SİNOP ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI PDF Yazdır E-posta

“Doğal Güzellikleriyle Sinop” temasıyla Sinop Valiliği ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen “Kadrajımdan Sinop” Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın konusu, Sinop ilindeki ormanlar, göller, yaylalar, bakir köyler, dereler, şelaleler ve birçok doğal güzelliği gösteren belgesel niteliğindeki fotoğraflar olacak. Yarışmanın amacı ise, fotoğraf sanatı aracılığıyla Sinop ili sınırları içerisinde yer alan doğal güzelliklerin belgelenmesi, Sinop’ta turizme kazandırılabilecek yerlerin kayıt altına alınması olarak değerlendiriliyor.

"Doğal Güzellikleriyle Sinop" temalı Kadrajımdan Sinop Ulusal Fotoraf Yarışması hakkında bilgi almak için https://kadrajimdansinop.com/ adresinden veya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

mebushilmi