Kardeş Belediye Başkanlarının Ziyareti PDF Yazdır E-posta

Kardeş Belediye Başkanı Beykoz Belediyesinden İlçemize ziyaret.. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan PEKER "  İlçemizin Tarihi ve Doğal güzelliklerini gezme fırsatı bulduk; hemşehrilerimizle buluşarak bolca vakit geçirdik, muhabbet ettik..Tarihi Merkez Camii Kebir Camimizi ziyaret ettik, Şahinoğlu Çiftliğini ziyaret ettik, Adnan Çeliker Başkanımızın yeni işletmeleri Çeliker Yapı ve Market'i ziyaret ettik bereketli bol kazançlar diledik.. Kıymetli Başkanlarımıza İlçemize yapmış oldukları  ziyaretleri için yürekten teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık.." dedi.

orman