Kandiliniz Kutlu Olsun PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız Sayın Hasan PEKER Kandil Mesajı yayınladı

Belediye Başkanı Hasan PEKER, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak halkın kandilini kutladığını söyledi.

Başkan PEKER mesajında, Miraç Kandili''''nin, birçok hikmet, sır ve bereketi barındıran mübarek bir gece olduğunu ve böyle bir geceye ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Peker, "Miraç; Peygamber Efendimizin, Yüce Allah''''ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksa''''ya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin Miraç Kandili''''ni kutluyorum.

Hasan PEKER

kis